dnes je 10.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Všeobecné podmienky výpočtu paušálnej sumy na stravné

1.9.2024, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2.2.24.5 Všeobecné podmienky výpočtu paušálnej sumy na stravné

Ing. Ľuboslava Minková

Na základe vyššie uvedených všeobecných zásad paušalizácie môže zamestnávateľ paušalizovať aj stravné, pričom pri výpočte paušálu zamestnávateľ vychádza z priemerných podmienok rozhodných pre poskytovanie náhrad zamestnancovi; vypočítaná suma paušálu bude závisieť od rôznych skutočností, napr. od

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia modulu:
Pre podnikateľov Profi plus | Komplet Profi plus
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

VÝHODY PREDPLATNÉHO

  • Viac než 2000 dokumentov a viac ako
    350 smerníc a vzorov.
  • Každý mesiac nové a  aktualizované odborné texty
    a prípadové štúdie od renomovaného autorského
    kolektívu.
  • Aktuálne znenie právnych predpisov pre vedenie
    účtovnej, mzdovej a personálnej agendy.
  • Garancia aktuálnosti a správnosti.
  • Bezplatný odpovedný servis.
    Najnovšie články
    viac článkov